Glow in the Dark veters

Glow in the Dark

Iedereen weet wel wat “Glow in the Dark” is, waarschijnlijk in de vorm van sterren en planeten die vrijwel iedereen vroeger op het plafond van de slaapkamer plakte. Daar heeft Mr.Lacy iets op bedacht, en daar zijn de Glow in the Dark veters uitgekomen. Hoe gaaf is dat? Veters die licht geven in het donker. Overdag nemen de cellen in de veters het zonlicht op en wanneer het donker wordt stralen deze cellen al het ingenomen licht uit.

De Glow in the Dark veters zijn in 2 verschillende soorten veters verkrijgbaar. Dit zijn de “Smallies” en de “Flatties”. Hierdoor kun jij dus precies kijken welke veter het beste bij jou en jouw schoen of sneaker past.

De “Smallies” zijn veters die wat dunner en korter zijn dan de normale veters. Lees meer over de “Smallies” hier. De “Flatties” daarentegen zijn de klassieke, platte veters. Lees hier meer over de “Flatties”. Het is dus maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Al met al geef jij met deze “Glow in the Dark” veters, jouw schoenen een extra dimensie mee. Met deze veters steel jij altijd de show, of dat nou is op straat of tijdens het stappen. Niemand kan meer om jou heen.

Wil jij een setje “Glow in the Dark” veters bestellen? Klik dan hier.

 

Glow in the Dark veters