Hardloop veters

Hardloop veters

Loop jij regelmatig hard? Dan hebben wij de ideale veter voor jouw hardloopschoenen. Maak kennis met onze “Runnies Hydrophobic” en Runnies Reflective” veters. Deze veters zijn speciaal ontwikkeld voor hardloopschoenen en bevorderd ook jouw prestaties wanneer je aan het hardlopen bent.

De “Runnies Hydrophobic” hebben een technologische ontwikkeling ondergaan waardoor zij waterafstotend zijn. Hierdoor krijg je dus geen natte veters meer en kun je door weer en wind gaan hardlopen. Vaak is dit een grote irritatie bij hardlopers, natte veters. Vaak zijn goede hardloopschoenen zelf al waterafstotend, maar blijven de veters altijd een zwakke plek. Deze absorberen vaak water en dat is erg vervelend. Met onze “Runnies Hydrophobic” heb je daar voortaan geen last meer van en dit zal zeker een meerwaarde zijn wanneer je weer gaat hardlopen. Wacht dus niet langer en bestel jouw speciale hardloopveters.

Waterafstotende hardloop veters Runnies Hydrophobic

 

De “Runnies Reflective” daarentegen zijn niet waterafstotend, maar zijn ontwikkeld om de veiligheid van hardlopers te waarborgen. Veilig is alles wordt er vaak gezegd, en dat is zeker iets waar wij in geloven. Veel mensen lopen ‘s avonds hard en dat kan soms heel gevaarlijk zijn. Vaak ben je niet goed zichtbaar in het donker en kunnen andere weggebruikers jou moeilijk zien. Door onze speciale hardloopveters, de “Runnies Reflective”, ben jij altijd goed zichtbaar. Deze veters  hebben een reflecterende werking, waardoor al het licht wordt weerkaatst en jij dus altijd goed zichtbaar bent. Hierdoor worden gevaarlijke situaties vermeden en wordt het hardlopen een stuk veiliger.

 

Reflecterende hardloop veters Runnies Reflective