Over LaceKing

Over LaceKing

Bij LaceKing ben je aan het juiste adres voor al uw nieuwe veters. Wij bieden veters aan voor allerlei verschillende doeleinden en soorten schoenen. Zo vind je bij ons niet alleen veters voor normale schoenen, maar ook voor sneakers, voetbalschoenen, hardloopschoenen en outdoor schoenen. LaceKing is opgezet in samenwerking met Mr.Lacy, een bekende naam in de veterindustrie. Wij bieden het gehele assortiment aan van Mr.Lacy, waardoor jij voor al jouw veterwensen bij ons terecht kunt.

LaceKing heeft een groot assortiment waarin zich veel verschillende soorten veters bevinden. Zo kun je precies kijken wat voor soort veters jij het mooiste vindt staan in uw schoenen of welke eigenschappen van een veter jij het makkelijkst vindt. Zo vind je bijvoorbeeld ook veters die flexibel zijn zodat u uw veters maar één keer hoeft te strikken en ze daarna gewoon aan kunt trekken terwijl de veters gestrikt zijn.

Middels de verschillende categorieën op onze website kun je heel gemakkelijk zoeken naar jouw gewenste veter. De categorien zijn als volgt ingedeeld:

Hierin bevinden zich veters die geschikt zijn voor outdoor schoenen, denk hierbij bijvoorbeeld aan wandelschoenen. Deze veters worden ook wel de “Hillies” genoemd.  Verder vind je in deze categorie veters die geschikt zijn voor snowboardschoenen, deze veters worden de “Snowies” genoemd. Klik hier om meer te lezen over deze veters.

In deze categorie vind je onze veters die jij kunt gebruiken voor jouw sportactiviteiten. Wij bieden veters aan die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld voetbalschoenen en hardloopschoenen. Deze veters hebben hun eigen eigenschappen die jouw sportprestaties zullen verbeteren. Klik hier om meer te lezen over deze veters.

Deze categorie is voor de veters van normale schoenen en sneakers. Hierin vind jij onze populairste veters, denkend aan bijvoorbeeld de “Ropies”. Deze veters zorgen ervoor dat uw schoenen of sneakers nog beter uit de verf komen. Klik hier om meer te weten te komen over deze veters.

In deze categorie vind je onze speciale veters. Dit zijn veters die net even anders zijn dan de normale veters. Hier vind je bijvoorbeeld “Glow in the Dark” veters en veters gemaakt van echt koeienleer. Deze veters geven jouw schoenen een extra dimensie. Precies weten welke veters er allemaal te vinden zijn bij de “Specials”? Klik dan hier.

Hierin bevinden zich onze “Basic” veters. Onder deze Basics verstaan we onze veters die vrijwel op elke schoen passen en verkrijgbaar in veel verschillende standaard kleuren. Klik hier om meer te lezen over deze veters.

De naam van deze categorie zegt het al, hierin kun jij alle veters vinden die wij in ons assortiment hebben. Neem een kijkje in deze categorie om eens lekker rond te kijken naar al het moois dat wij aanbieden en welke verschillende veters wij allemaal aanbieden. Klik hier om meer te lezen over deze categorie.

 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Dan helpen wij u graag verder. 

 

 Logo LaceKing