LaceKing - Verzenden

LaceKing - Verzenden en bezorgen

 

Welke bedrijven worden er gebruikt voor verzenden van de veters van LaceKing?

De veters van LaceKing worden verzonden met twee verschillende verzendpartijen. Afhankelijk van het land waarnaar verzonden dient te worden. Deze twee partijen zijn:

  • POST NL
  • B2C Europe


Hoe lang duurt de verzending van mijn bestelling?

Plaats jij, op een werkdag, je bestelling voor 15:00 uur? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden en in principe de volgende dag bij jou afgeleverd door een van onze twee verzendpartijen. De leveringstermijn van een product bedraagt maximaal 7 werkdagen indien het product op voorraad is.

Duur van verzending (schatting)

  • Nederland: 1 – 2 dagen
  • Europe: 5 – 7 dagen
  • Wereld: 6 – 14 dagen 

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten verschillen per land en gewicht. Per order zal er gekeken worden naar welk land de order verzonden dient te worden en hoeveel het gewicht is van het pakket. Dit verschilt per aantal veters dat besteld wordt. Kijk in het onderstaande overzicht hoeveel jouw verzendkosten bedragen:

 

Land

Track & Trace

Verzendkosten

Gewicht

Nederland

Ja

€ 2,95

0 - 2000 gr

België

Ja

€ 2,95

0 - 500 gr

België

Ja

€ 3,55

500 - 1000 gr

Duitsland

Ja

€ 3,95

0 - 500 gr

Duitsland

Ja

€ 4,25

500 - 1000 gr

Engeland

Ja

€ 4,95

0 - 500 gr

Engeland

Ja

€ 5,25

500 - 1000 gr

Frankrijk

Ja

€ 4,50

0 - 500 gr

Frankrijk

Ja

€ 4,95

500 - 1000 gr

Overige landen wereldwijd

Nee

€ 6,75

100 – 250 gr

Overige landen wereldwijd

Nee

€ 11,75

250 – 2 kg

Overige landen wereldwijd

Ja

€ 11,95

0 – 2 kg

 

Kan ik mijn bestelling volgen?
Ja, in de landen Nederland, België, Duitsland, Engeland en Frankrijk wordt er standaard met Track&Trace verzonden. Voor de overige landen heb jij zelf de keuze of jouw pakket wel of niet met Track&Trace verzonden moet worden. In eerste instantie wordt er voor de overige landen geen gebruik gemaakt van Track&Trace. Wil je dit wel? Dan dien jij ons een email te sturen met de veters die je wilt bestellen en waarin jij aangeeft dat je gebruik wil maken van Track&Trace. Wordt jouw pakket met Track&Trace verzonden dan ontvang jij jouw unieke tracking nummer per mail zodat jij de status van je bestellen kan volgen.

 

Kan ik mijn afleveradres wijzigen?
Zodra een bestelling succesvol is geplaatst is het niet meer mogelijk om het verzendadres te wijzigen. Mocht je een verkeerd verzendadres hebben opgegeven bij een bestelling dan raden we je aan zo snel mogelijk contact op te nemen met LaceKing: info@laceking.com

 

Verzenden jullie naar mijn land?
LaceKing verzend in principe wereldwijd en wij verzenden naar bijna alle landen. Stel dat wij door omstandigheden of door hoge kosten niet naar jouw land kunnen versturen, dan nemen wij contact met je op nadat de bestelling is geplaatst.