Voetbal veters

Voetbal veters

Als je aan veters denkt, denk je vooral aan de praktische functie en het pimpen van je schoenen. Zonder veters zit je schoen niet strak om je voet heen en dat loopt natuurlijk voor geen meter, en als je niet zo’n standaard schoen of sneaker wilt dan kom je toch snel al wel uit op een andere kleur veters of veters gemaakt van een andere materiaal.

Maar hoe denk jij over veters die prestatie bevorderend zijn? Maak kennis met onze “Goalies”. Dit is een veter die een technologisch ontwikkeling heeft ondervonden, waardoor deze veter meer grip heeft. Deze technologisch ontwikkeling heet Hexagrip en zorgt ervoor dat jij met deze veters in jouw voetbalschoenen perfecte grip hebt over de bal.

De “Goalies” zijn speciaal ontwikkeld voor voetballers. Mr.Lacy is er van overtuigd dat er tegenwoordig met alles wordt gekeken naar het verbeteren van de sportprestaties. Alle nieuwe voetbalschoenen tegenwoordig hebben allemaal wel een technologische verbetering, er komen steeds weer nieuwe voetballen en nieuwe sportkleding, het enigste wat nog ontbrak is een veter die zo ontwikkeld is dat deze jouw nog meer grip geeft en waardoor jij de voetbal nog beter onder controle kan houden. Hierdoor heb jij dus de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat jouw sportprestaties nog meer zullen verbeteren, en dat alleen door een paar nieuwe veters.

Maar wat is Hexagrip precies? Hexagrip is een coating gemaakt van siliconen die aan beide kanten van de veter is bevestigd. Het ziet eruit als een honingraad en dat zorgt ervoor dat dit een hele sterke coating is. Door deze coating krijgen de veters extra grip, en laat nou  precies de plek zijn waar de bal het vaakst wordt geraakt. Doordat de veters extra grip hebben, zorg jij er dus voor dat je de bal nog beter onder controle hebt. En niet alleen tijdens het controleren van de bal bevorderen deze veters jouw spel, ook bij het schieten van de bal zijn deze veters prestatie bevorderend. Dit komt door de extra weerstand die jij met jouw goalies hebt.

Al met al zijn deze veters dus een echte meerwaarde voor elke voetballer. Door deze speciale coating heb jij meer grip op het veld en kun jij de bal nog beter controleren en beheersen. Wil jij alles uit jezelf halen op het voetbalveld? Wacht dan niet langer en bestel één van onze “Goalies” en stap het veld op om jezelf te bewijzen.

 

Hexagrip veters